Vi tilrår at du alltid nyttar siste versjon av nettlesaren din.

Praktisk informasjon

Døgnry​​tme/måltid

Identitetsband på handleddet gjer at du kan forsyne deg med mat i kantina i 2. etasje og i pasientkafeéen i 4. etasje. Personalet hjelper deg sjølvsagt med matservering ved behov. Kveldsmat blir servert i  pasientkafeen i 4. etasje.

Følgje/pårørande må ta med eller kjøpe eigne måltid i kantina i 2. etasje eller i kafèen i 1. etasje. Det er også mogleg å kjøpe seg kaffi i pasientkaféen i 4. etasje. 

Er du som pasient i avdelinga i form til det, oppfordrar vi dykk som par å ete saman i kantina i 2. etasje. 

Et rom med svarte dører
Pasientaféen i 4. etasje.

Matservering for Kv​​inneklinikken

Kvard​​agar:

Frukost klokka 08.00-10.00
Lunsj klokka 11.30-12.30
Middag klokka 15.00-16.00 (til klokka 16.30 i 2. etasje)
Kveldsmat blir servert i avdelinga

Helg o​g sommarferie:

Frukost klokka 08.00-10.00
Middag klokka 12.00-13.30 (til klokka 15.00 i 2. etasje)
Kveldsmat blir servert i avdelinga


Rom/Pasi​​​enthotell

Kvinneklinikken har enkeltrom med ekstra seng til følge/pårørande. Det er stellebord og bad med WC/dusj på alle rom. Du som følge/pårørande får inn sengekle, dyne og pute. I gangen kan dykk finne handkle og anna som ein treng for deg sjølv og stell av barnet. Det er QR-kode på rommet med informasjon om avdelinga. 

Et rom med en seng og et vindu
Flotte pasientrom med nedfellbar seng til følge. 
Et bad med seng og vask
Eineromma er romslege, og har eige bad og stellebord i tillegg til pårørandeseng. 

 

Kvinne​klinikken som undervisningsavdeling

Kvinneklinikken er ein utdanningsinstitusjon. Dette betyr at du som pasient kan møte medisinar-, jordmor- og sjukepleiarstudentar under utdanning, og desse vil kunne vere involvert i di behandling. 

Bru​​​k av mobiltelefon:

Vi ber pasientar å ta omsyn til andre pasientar på rom og i avdelingen ved bruk av mobiltelefon. Hos oss har vi mange slitne og trøytte kvinner etter operasjonar og fødsel som trenger mykje ro og kvile.

Les meir om trådlaust internett

 

 

Sist oppdatert 12.03.2025