Helsenorge

Kvinneklinikken Helse Førde under Koronapandemien

Kvinneklinikken følger anbefalte retningslinjer frå FHI. Dette med omsyn til både pasientar og tilsette ved Kvinneklinikken.

Far og medmor kan vere med mor under aktiv fødsel. Aktiv fødsel startar når kommunelege eller jordmor meiner fødsel er i gang. Vi avventer med å opne opp for besøk av søsken i avdelingen. Husk «kviletid mellom 13-15 der ein ikkje kan ha besøk. Besøk i avdelinga skal avtalast og vare maks 1 time.

Dersom du har symptom eller kjenner deg sjuk skal du ikkje kome på besøk på sjukehuset.​

Fødepoliklinikk/gynekologisk poliklinikk/samtalepoliklinikk og ammepoliklinikk

Besøk på gynekologisk sengepost​​

• Gyn-pasientar kan ha besøk 2 besøk a 30 min på sengepost. Ikkje i kviletid mellom kl.13.00 og 15.00.

Polikliniske besøk ved God Start Lærdal sjukehus​

Barselopphald ved God Start Lærdal sjukehus​

• God start Lærdal har pr 30/9/21 åpnet opp for at far og medmor kan være med mor på barsel. Vi avventer med å åpne opp for besøk av søsken og andre i avdelinga​.

Polikliniske besøk ved God start Nordfjord sjukehus​​

• Kvinna kan ha med fylgje på alle polikliniske konsultasjoner. Avventer fortsatt at søsken skal være med.​

Barselopphald ved God start Nordfjord sjukehus​​

• God start Eid har pr 30/9/21 åpnet opp for at far og medmor kan være med mor på barsel. Vi avventer med å åpne opp for besøk av søsken og andre i avdelinga​.​

Fann du det du leita etter?