Kurs og konferansar i Helse Førde

• 28.04 fredag
    Kurs i organdonasjon NOROD - steg 1

Helse Førde og Høgskulen på Vestlandet (Campus Førde) i samarbeid med donoransvarlege legar i Helse Vest, NOROD (Norsk Ressursgruppe for Organdonasjon) og Stiftelsen Organdonasjon har gleda av å invitere til Seminar om Organdonasjon.

• 11.05 torsdag
    Kommunal strakshjelp til pasientar med rus og/eller psykiske helseproblem

Kommunal strakshjelp hjelp til pasientar med rus og/eller psykisk helseproblem torsdag 11. mai eller fredag 12. mai, 2017

• 11.05 torsdag
    Tronvik: Frå avmakt til ressurs

Psykiatrisk klinikk, Rus Døgn inviterer til samhandlingsmøte der mellom anna uteseksjonen i Oslo fortel om erfaringskompetanse i oppsøkande sosialt arbeid.

• 16.05 tysdag
    Fagdag: Meistring av helseplager

Styringsgruppa for Nettverk for psykisk helsearbeid i Nordfjord byr inn på fagdag på Nordfjordeid.

• 16.05 tysdag
    Fagdag: Tuberkulose

Tuberkulose er framleis ein aktuell sjukdom, og fleire yrkesgrupper har erfaringar med dette gjennom kontrollar, konsultasjonar og behandling. Velkomen til fagleg oppdatering og erfaringsutveksling.