Spondylartritt (Bechtrew) - meistringskurs

Aktiviteter og opplæring for pasienter og pårørende, 28.09.2017-29.09.2017, Lærings- og meistringssenter (LMS), Revmatologisk poliklinikk

Revmatologisk avdeling i samarbeid med Lærings- og meistringssenteret (LMS) og brukarrepresentant arrangerer opplæring for dei som har Spondylartritt (Bechtrew).

Målgruppe:

Du som har fått diagnosen Spondylartritt (Bechtrew).

Målet med kurset er å gje deg eit best mogeleg grunnlag for å meistre kvardagen med bechtrew.

Innhald kan blandt anna vere:

• Kva er bechtrew?
  • Behandling
  • Ernæring
  • Energiøkonomisering
  • Rettleiing i daglege aktivitetar
  • Øvingar og informasjon
  • Sosiale rettar
  • Erfaringsutveksling

Tema kan endre seg etter behov frå brukarane.

Tilvisning - du må ha tilvisning for å delta

For å delta på kurset treng du tilvising frå lege (eller revmatolog) som vert å sende til: Helse Førde, Avdeling for nevrologi, revmatologi og rehabilitering (ANRR), 6807 Førde.

Pårørande kan melde seg på til Helse Førde, Lærings- og meistringssenteret, postboks 1000, 6807 Førde eller på telefon 57 83 98 70. De vil få stadfesting om plass på opplæringa.

Når og kor

28.09.2017-29.09.2017