Sjukleg overvekt- oppfølgingskurs

Aktiviteter og opplæring for pasienter og pårørende, 21.10.2020, Fedmepoliklinikk, Lærings- og meistringssenter (LMS)

Helse Førde arrangerer gruppesamling for deg som er operert for sjukeleg overvekt.

Som del av oppfølging etter operasjon for sjukeleg overvekt, tilbyr Helse Førde gruppesamling 1-2 år etter operasjon. Den aktuelle pasienten får skriftleg innkalling til gruppesamlinga.

Psykolog, klinisk ernæringsfysiolog, fysioterapeut og sjukepleiar vil delta. Det vert avsett tid for spørsmål til forelesarane i samtale i plenum, med utveksling av erfaringar.

Det vert rusletur i nærområdet (NB! ta med godt fottøy og varme klede) og god tid til lunsjpause. Dette for at du skal få høve til å samtale med, og utveksle erfaringar, med dei andre på kurset.

Når og kor

21.10.2020
Stad
Førde sentralsjukehus
Lærings- og meistringssenteret, Vie (same bygg som Rema 1000)

Fedmepoliklinikk, Lærings- og meistringssenter (LMS)

Meir informasjon
birthe.nistad@helse-forde.no
Fann du det du leita etter?