Barn med epilepsi - kurs for foreldre, pårørande og deg som arbeider med barn med epilepsi

Aktiviteter og opplæring for pasienter og pårørende , 24.01.2018 , Barn poliklinikk, Lærings- og meistringssenter (LMS)

Helse Førde arrangerer 24. januar kurs for foreldre, pårørande og deg som arbeider med barn som har epilepsi (skule, barnehage, helsestasjon).

Mål med kurset

Få meir kunnskap og bli tryggare i lag med  barn som har epilepsi.

• Kva er epilepsi?
  • Årsak, behandling og oppfølging
  • Håndtering av anfall, demonstrasjon av anfallsmedisin
  • Tilrettelegging i barnehage, skule og SFO
  • Trygderettar
  • Erfaringsutveksling

Temaansvarleg

Overlege Olav Roti v/barneavdelinga, Førde Sentralsjukehus.

Når og kor

24.01.2018
Stad
Førde sentralsjukehus
Lærings- og meistringsenteret,  v/ Rema 1000, Vie-senter, Førde

Barn poliklinikk, Lærings- og meistringssenter (LMS)

Påmelding på mail før 19. januar 2018 til: bente.kristin.espeland@helse-forde.no med kopi til silje-katrin.sandnes@helse-forde.no

Sjølve kurset er gratis for foreldre og pårørande , lunch kostar 60 kr. Oppgi i påmeldinga om du ønsker lunch, evt allergier.
Kursavgift 500 kr for dei som jobbar i barnehage, skule og helsestasjon (lunch inkl.)

Fann du det du leita etter?